dimecres, 7 de març del 2012

PAC1. Avaluació inicial. 1.0. Grau d'acord.


TE2) L’objecte principal de la Tecnologia Educativa és oferir un bon ventall de tècniques per als docents: 7
CC2) Aprenc tant dels companys com dels materials i consultors: 9
TC1) Els professionals de l’educació han de ser competents en les tècniques que asseguren la correcta transmissió del coneixement : 9
DT2) La tecnologia es basa en la ciència per la qual cosa és neutral en relació a prejudicis, valors i actituds: 8
CC1) Les aules de la UOC són una comunitat d’aprenentatge: 7
DU2) Els debats virtuals suposen perdre força hores amb poc benefici personal: 6
TE1) La Tecnologia Educativa per a psicopedagogs consisteix en assegurar un bon domini de les TIC: 9
DU1) Els debats a la UOC poden millorar moltíssim: 8
TC2) Les TIC són necessàries per transmetre els continguts als alumnes: 6
DT1) El canvi tecnològic determina el canvi social: 10 

4 comentaris:

  1. Hola Lara,
    Veo que en tus respuestas comentas que los debates virtuales de la UOC podrían mejorar muchísimo, que propondrías como mejora?

    Un saludo
    Sonia

    ResponElimina
  2. Hola!!

    Crec que abans de pensar en que posaria com a millora, és important saber el motiu del 8. No tinc molta experiència en debats a la UOC, només 2, però si a la UB. Així que em centro amb la meva experiència. Els debats s'acaben convertint en una obligatorietat, on els fonaments teòrics són citats específicament, on es participa una vegada per manca de temps i ja en tenim prou per la nota, on les grans parrafades d'alguns companys et negues a seguir llegint la resta de comentaris, entre molts altres. És per aquest descontentament el meu 8. Crec que els debats virtuals estan bé grups reduïts de 10-15 persones com a molt, però quan toca tot un grup-classe és impossible. Tampoc és clara la figura del moderador, o en els meus dos debats a la UOC no va apareixer i a la Ub el mateix. Així doncs, faria un canvi d'estructuració de debat, amb un moderador, grups reduïts i una temàtica concreta (ja que a vegades, és parla d'un tema i se n'acaba parlant d'un altre).

    Et semblen aquests arguments Sonia?
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Bona tarda Laura!

    a la pregunta "La tecnologia es basa en la ciència per la qual cosa és neutral en relació a prejudicis, valors i actituds", li vas posar un 8 al inici del semestre. Encara et mantindries amb aquest 8, o després del debat i de la primera PAC, has canviat d'opinió?

    I sobre els debats, encara tens la mateixa opinió?

    Una abraçada,

    Mireia!

    ResponElimina
  4. Bona tarda Mireia!

    La tecnologia es relaciona amb la ciència, però ara crec que no pot ser neural, doncs depen del context i del procés de "construcció".

    I dels debats, si parlem dels de l'assignatura crec que estan molt ben orientats i organitzats, en general de la UOC no. Hi ha assignatures que han de millorar, però si tots s'apliquessin com aquí, la nota baixaria moltíssim!

    Un petó

    ResponElimina